banner4

Η εταιρεία “Πλαστικά Κουντουράκη” δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία πλαστικής τσάντας και ρολών από το 1998.

Με πολυετή πείρα, άριστη γνώση της παραγωγικής διαδικασίας και σύγχρονο εξοπλισμό, έχουμε αναπτύξει διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες παραγωγής πλαστικής τσάντας πολυαιθυλένιου (LDPE, HDPE) και ανακυκλωμένης, πλαστικών ρολών και μεγάλης ποικιλίας ειδών συσκευασίας. εφαρμόζοντας το συστήμα ποιότητας ISO 22000:2018.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός και οι άριστες πρώτες ύλες από πολυαιθυλένιο καθώς και ανακυκλωμένο υλικό που χρησιμοποιούμε στη παραγωγή των προιόντων μας, έχει ως αποτέλεσμα παρθένα και ανακυκλώσιμα προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον,  μεγάλης αντοχής στις διάφορες περιβαντολλογικές συνθήκες, κατάλληλα και ανθεκτικά για κάθε είδους χρήση και ανάγκη.

Η επιχείρηση μας βρίσκεται στην περιοχή του Μοσχάτου πλησίον του ηλεκτρικού σταθμού Καλλιθέας και 150 μέτρα απο τη Λεωφόρο Πειραιώς στο ύψος της σχολής καλών τεχνών.

Στα “Πλαστικά Κουντουράκη” λειτουργούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό για τον πελάτη, κατανοώντας τις ανάγκες του και δημιουργώντας μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

Στόχος μας η διαρκής εξέλιξη μας, η συμπόρευση με τους πελάτες και προμηθευτές μας στις εκάστοτε συνθήκες που λειτουργεί και διαμορφώνεται η αγορά καθώς και η διαρκής βελτίωση των προϊόντων μας.

Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές στην Ελλάδα σε διάφορους τύπους επιχειρήσεων.

Ιστορικό ISO

Η εταιρεία Κουντουράκη Σ. Γεωργία έχει πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό πιστοποίησης εταιρεία TÜV HELLAS (TÜV NORD) Α.Ε. για το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας τω τροφίμων που εφαρμόζει.

Η εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικό κατά ISO 22000:2018, με αριθμό 049 150025, για το σύστημα διαχείρισης που εφαρμόζει με το εξής πεδίο εφαρμογής:

«Παραγωγή και εμπορία Πλαστικών Εύκαμπτων Συσκευασιών για τη Βιομηχανία Τροφίμων».

Αρχική πιστοποίηση: 07-04-2015

1η Επανέκδοση/Ανανέωση: 07-04-2018

2η Επανέκδοση/Ανανέωση: 07-04-2021 Μετάβαση στο πρότυπο ISO 22000:2018.

Το πιστοποιητικό είναι σε ισχύ έως την 06/04/2024.

Σημειώνεται ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι επιθεωρήσεις επιτήρησης, όπως ορίζει ο Κανονισμός Πιστοποίησης
σύμφωνα με τις απαιτήσεις της διαπίστευσης που έχει υπογράψει η εταιρία.

Με οδηγό την ποιότητα

Πιστοποίηση ISO 22000 : 2018

tuv-cert
esyd